TALENTENTRAINING

Fred en Quinten

"Talent is wie het liefste wil!"

- Ruut Weissman, theaterregisseur

Ook bij het begrip talent zijn er veel raakvlakken tussen de kunst- en sportwereld. Bij mijn trainingen aan de RTO- groep van FC Utrecht hebben alle spelers aanleg (de bron) om goed te kunnen voetballen. Aanleg is het tempo waarin je iets leert; de één heeft wat meer aanleg dan de ander. Degenen die uiteindelijk boven komen drijven: "hebben de moed en de ijver om die bijzondere aanleg in talent te vertalen".

Kortom: naast aanleg is er een flinke dosis moed en zelfdiscipline nodig om datgene te bereiken wat je wilt...

DHV kan je daarin begeleiden. Bij deze speciale trainingen zal er intensief aan de details gewerkt worden; daar zit ’m het verschil!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met DHV (zie onder) voor wat betreft de locatie en de kosten.

Duijnstee Hogeschool Voetbal

Telefoonnummer: